Zo gaan we te werk

01

Contentcreatie

We starten met het creëren van content voor social media. Met 8 posts per maand op Facebook en Instagram zorgen we ervoor dat bezoekers altijd op een modern en geoptimaliseerd account komen. Terwijl de campagnes draaien voor betaald verkeer, groei je ook organisch. Met een hashtagonderzoek bepalen we waar de doelgroep op zoekt en hoe jij daarop aansluit.
02

Campagnes & Branding

Wanneer duidelijk is wie de ideale klant is, gaan we van start met campagnes. Het mooie is dat je al kunt beginnen met een budget van €150,-. Dit hebben we nodig om uitgebreide en complexe campagnes op te zetten en te testen met verschillende soorten creatives. Zo kunnen we heel precies zeggen wat voor content goed werkt en de sales binnenharken.

03

Sales & Leads

De campagnes zijn erop gericht om de vooraf afgesproken target te behalen. Alleen dán betaal je de maandelijkse management fee. Dit betaal je achteraf, zodat je er altijd met de winst vandoor gaat. Maandelijks reflecteren we op de resultaten tijdens een meeting. Dan stellen we ook de target voor de nieuwe maand en gaan we meteen weer aan de slag!

04

Opschalen met e-mail marketing

Wij hebben een slagingspercentage van 92% met onze targets. Hoe meer maanden we aan data hebben, hoe beter we kunnen opschalen. Veel ondernemers laten kansen liggen op gebied van e-mail marketing. Dit zetten wij daarom graag in om nóg meer sales te kunnen genereren. Uiteraard nemen we je mee in het gehele proces, zodat we samen het beste in elkaar naar boven halen!

Tarieven

Plan een gratis strategiegesprek

Om jou op de best mogelijke manier te helpen leren we je graag beter kennen. Zo bepalen we of wij de beste match zijn en hoe we jouw business naar het volgende level gaan tillen. Zijn we een match? Dan is het tijd om te vlammen!